Dezactivați orice Ad-Blocker din browserul dvs. pe acest domeniu pentru a continua navigarea pe site.

Chestionare Auto Categoria B

Chestionare Auto

Începe un chestionar auto

Începe un chestionar auto


Vrei să iți iei permisul de conducere auto pentru categoria B ? Aici poți să iți testezi cunoștințele de Legislație Rutieră.Rezolvând aceste chestionare auto ce conțin peste 1300 de întrebări, iți vor garanta permisul de conducere auto pentru categoria B.
Dacă aveți predominant rezultate ADMIS la aceste chestionare auto într-un procent de minim 90%, puteți merge cu încredere la examenul teoretic.
Pentru nu a avea probleme cu școala de șoferi și a avea o mai mare încredere în sine, recomand să învățați legislația rutieră în vigoare și semnele de circulație.

Chestionarul auto cuprinde 26 de întrebări, iar pentru a putea fi admis, este necesar minim 22 de răspunsuri corecte.

Pregătirea pentru obținerea permisului auto poate fi de multe ori stresantă și costisitoare. Când considerați că sunteți pregătit din punct de vedere teoretic, începeți școala de șoferi, NU ÎNAINTE. Mereu să fiți pregătiți teoretic înainte de a începe probele practice cu instructorul auto.
Dacă ați mai condus înainte altă mașină, nu recomand să se simtă acest lucru, deoarece este foarte important să vă adaptați cu mașina instructorului pentru că veți susține cu aceasta proba practică, iar dacă examinatorul simte că ați mai condus înainte altă mașină, veți cădea proba practică.
PublicitateNu vă grăbiți niciodată în timpul examenului teoretic, dacă aveți cumva un dubiu legat de răspuns, recomand să săriți peste acea întrebare, pentru că dacă greșiți 5 întrebări, veți fi respins automat.
Mereu trebuie sa fiți motivat pentru obținerea permisului auto, deoarece iți va aduce pe lângă un bun servici și o satisfacție.
Multi fac greșeala de a-și lua permisul doar prin parcurgerea acestor chestionare auto, fără a învăța Legislația Rutieră.
Acest lucru îți poate pune în pericol viața, atât a ta, cât și a pasagerilor. NU RECOMAND acest lucru.
Înveți pentru tine, nu doar pentru a obține permisul auto. Regulile de circulație sunt create pentru protecția și siguranța pietonilor, șoferilor și tuturor participanților la trafic.

Articol vizualizat de 8.475 ori, 1 vizualizări astăzi

Be the first to comment on "Chestionare Auto Categoria B"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*